Sumber : http://www.firdauskasim.com/2011/05/tips-seo-cara-pasang-meta-tag.html#ixzz3JJmluCS6

Monday, 30 November 2015

Kenapa Tak Boleh Skip Ujian OPK Walaupun Sehari je?????

Assalam,

Ekceli dah lama admin nak post entry ni buat pelanggan2 kami yang dikasihi..tapi atas kekangan waktu asyik tertangguh2 sahaja...

Kenapa Tak Boleh Skip Ujian OPK Walaupun Sehari???

Tidak dinafikan, kebanyakan pelanggan2 kami adalah baru dengan dunia OPK ni (ovulation test)...dan ada juga yang memang tidak tahu menahu langsung apa itu OPK...bagi yang tak tahu langsung apa itu OPK boleh klik disini...

ok berbalik kepada topik diatas, admin sangat2 berharap agar pelanggan2 yang admin guide jangan skip ujian opk walaupun sehari...kenapa??? sebabnya, pertama sekali result OPK sebelum dan selepas positif adalah sama...means cth andai kata admin kata anda boleh mula ujian OPK pada sekian2 haribulan dan jgn skip walaupun sehari, dan mula2 anda ikut kata admin mula pada hari tersebut...tup2 harini bizi tak dapat nak buat test OPK..dan esok sambung balik OPK cam biasa pastu tak jumpa positif OPK sampai hari dijangka uzur dan kemudian dtg jumpa admin blk kata tak jumpa positif..bila admin check blk rekod rupanya ada skip sehari dua,,,jadi admin memang tak dapat nak pastikan sama ada betul2 ke anda tak jumpa positif ataupun kemungkinan hari yang anda tak buat test tu dah positif....ini kerana setiap individu tak sama....ada orang yang OPK akan positif 2 hari, ada juga yang OPK positif sehari je...dan ada juga individu yang OPK nya positif beberapa jam shj (yang ni jenis ovulate sgt cepat)...jadi jika anda jenis ovulate cepat, cth jenis yang OPK positif sehari shj kemungkinan hari yang anda skip sehari tu positif dan keesokannya OPK akan negatif blk....klu anda bernasib baik, mgkin saje2 test akan jumpa positif tapi itu jarang berlaku bg mereka yang period tak normal....

jadi adalah sgt penting agar kita disiplin kan diri buat OPK hari2 tanpa skip sehingga jumpa positif...klu dah jumpa positif dah boleh stop dah OPK dan tggu ujian UPT pulak lepas tu.......klu nasib baik mgkin jumpa positif OPK awal....nak baby tak???? klu ya kena rajin ya adik2..insyaallah setiap usaha yang kita lakukan akan membuahkan hasil...usaha semaksima yang boleh,,,insyaallah Allah akan makbulkan doa kita suatu hari nanti,,,tak kira cepat ataupun lambat...

Disini, admin nak bg cth ujian OPK pelanggan kami  yang kami guide agar anda semua tak skip lg ujian OPK dari tarikh yang ditetapkan....ini adalah real testimoni pelanggan kami, tujuan admin share adalah untuk menunjukkan bahawa pentingnya jangan skip OPK walaupun sehari...ingat ya.!!!! jangan skip OPK walaupun sehari... hihi









p/s: semoga usaha pelanggan kami di atas ni membuahkan hasil..admin menanti result daripada beliau,,,amin...



wallahualam...:)




















No comments:

Post a Comment